ŠOK! RIJALITI ZVEZDA TRUDNA?! Želi da rodi dete 14 godina mlađem dečku, a već ima troje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! RIJALITI ZVEZDA TRUDNA?! Želi da rodi dete 14 godina mlađem dečku, a već ima troje

To joj je za sada samo želja.

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan nedavno se vratila bivšem dečku manekenu Junesu Bendžimu.

Par je svoju vezu potvrdio novogodišnjom slikom na Instagramu, a Kortni je sada objavila novu fotografiju koja je njene pratioce navela da pomisle da je u drugom stanju.

Kortni je objavila svoju fotku u uzanom bodiju, a neki su pomislili da je straleta trudna. Ona je demantovala to, ali i otkrila da bi volela da su nagađanja tačna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da sa manekenom dobije dete.

Rijaliti zvezda i maneken koji je od nje mlađi 14 godina bili su zajedno od 2016. godine, kada su se upoznali na Nedelji mode, a raskinuli dve godine kasnije. Ona sa bivšim suprugom Skotom Disikom ima troje dece.

tryna fix your inner issues with a bad bitch

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Jan 22, 2020 at 12:51pm PST

FOLKERKI SE SVI SMEJALI: Peh usred nastupa - "Ne može on mene da zeza, j**aću mu kevu!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.