ŠOK! Poznata glumica OTKRILA zašto KRIJE DEČKA, pa PROGOVORILA o saradnji sa svojim kolegama na setu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 16:32

ŠOK! Poznata glumica OTKRILA zašto KRIJE DEČKA, pa PROGOVORILA o saradnji sa svojim kolegama na setu

Progovorila!

Lepa glumica Dragana Mićalović osvojila je publiku ulogom Une u seriji "Igra sudbine", a za Super TV priča o atmosferi na setu, kolegama i privatnom životu.

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Jul 19, 2020 at 2:04am PDT

Dragana Mićalović u seriji "Igra sudbine" igra devojku koja je godinama zaljubljena u istog dečka, pa je zbog njega ostavila život u Americi. Zato su je domaći mediji pitali da li bi ona povukla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takve radikalne poteze?

- Ljubav je moj najveći pokretač. Racio mi je dosta jak, pa vode često dijaloge. Verujem da ukoliko je prava ljubav u pitanju, sudba vodi celu igru života a duša i glava se preterano ne bune.

Od starijih kolega dosta kadrova deli sa Danicom Ristovski. Da li joj daje neke savete?

- Danica je pre svega jedna dama kojoj se divim na svakom polju. Posmatram je na setu i upijam tu prefinjenost pokreta, držanja, načina komunikacije, dikcije, odevanja. Veliki profesionalac u svom zanatu, dokaz velikog poštovanja, odgovornosti i ljubavi prema ovoj profesiji. Volim da saslušam sugestije i kritike kolega, kako starijih tako i mladih. Težim da radim na sebi, tako da svaki savet nečemu koristi.

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Jun 28, 2020 at 2:03am PDT

Kada se na Guglu ukuca ime Danice, među prvima se traži "Dragana Mićalović dečko". Zašto ga krije?

- Ne krijem dečka, već ne želim da mešam posao i privatni, ljubavni život. Odgajana sam u porodici u kojoj je važilo pravilo da svako treba da ima svoju profesiju i veliko poštovanje prema njoj. Nas dvoje to imamo i za mene lično to je jedna od najvažnijih stvari u odnosu. Poštovanje u svakom smislu.

Završeno je snimanje "Urgentnog centra". Da li ćeš se pojaviti i u novoj sezoni?

- Petre u novoj sezoni, nažalost, neće biti. Potpuno drugačiji žanr od svega što sam radila. Odrasla sam uz celu ekipu te serije, rado im se vraćam.

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Jun 21, 2020 at 2:39am PDT

Tokom vanrednog stanja u Srbiji pogođeni su i umetnici. Kakav je to period bio za Danicu?

- Rano sam ustajala, čitala literaturu za fakultet, učila razne tekstove, gledala stare filmove i pisala analize tih filmova. Vratila se sebi. Mašina od veka u kom živimo često ugasi u nama čulo o sopstvenom ja. Ovo sam shvatila kao veliki poziv u pomoć svoje duše.

Kako izgleda život jedne glumice koja u isto vreme snima nekoliko serija, igra predstave, ide na fakultet, a nađe vremena i za privatan život?

- Sve te stavke uskladiti sa svojim životom. Tih 24 h je ipak malo vremena. Usporiti, napraviti realan i racionalan plan, za mene je ključ uspeha koji još uvek nisam pronašla. Želim da živim u miru. Danas je najveća neobičnost živeti obično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.