ŠOK PRIZOR U WC-U! Zadrugarka se ZGROZILA, urlala na sav glas - JE L OVO MOGUĆE, piju odatle! ŠTA?! JEZA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK PRIZOR U WC-U! Zadrugarka se ZGROZILA, urlala na sav glas - JE L' OVO MOGUĆE, piju odatle! ŠTA?! JEZA

Nije mogla da dođe sebi!

Kao i prošle sezone, tako i ove, glavni problem u "Zadruzi" je (ne)čistoća kuće i higijena, koju održavaju samo par osoba.

Dok se Nadežda Biljić žalila kako jedina pere sudove, Rada Vasić se požalila svojim cimerima da toalet čiste samo ona i njeni sinovi Mika i Giba, a potom je otkrila šta je pronašla dok je čistila kupatilo.

- Nisam ja klozetarka. Mika i Giba čiste, što moraju oni sve? U kupatilu stoje šolje za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piće! Doći će na red da ta šolja dođe do mene, da ja pijem iz nje, je l' moguće to - začuđeno je pričala Rada i nastavila:

- Svi beže, vidiš ti koliko šolja ima napolju?! Neko je popio i ostavio. Je l' to nužda? To je nekultura! - vikala je gospođa Vasić, dok su Miljana i Marija Kulić odobravale sve što ona priča.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.