ŠOK PRED FINALE ZG: Sašu Popovića OKUPIRALA POLICIJA na HRVATSKOJ granici - evo šta su tražili od njega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK PRED FINALE ZG: Sašu Popovića OKUPIRALA POLICIJA na HRVATSKOJ granici - evo šta su tražili od njega!

Nije mogao da poveruje šta se dešava!

Direktor "Granda", Saša Popović jutros je gostovao u jednoj popularnoj emisiji na "Prvoj".

Pred samo finale 13. sezone takmičenja "Zvezde Granda" (koje se održava večeras) on je rekao da ne želi da oktrije svog favorita, kao i da ne želi da ističe ko bi od takmičlara mogao da pobedi,  ali je zato Saša Popović ispričao jednu anegdotu koja mu se dogodila na granici sa Hrvatskom.

- Prelazio sam granicu iz Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Srbiju i ovi tamo carinici se okupili i pitaju: "E Sale, ko će da pobedi?" Ne znam, da li ste normalini, kako ja da upišem, branio se Popović, a carinici su bili uporni: "Ne ne, ti Sale kako kažeš tako će da bude".

Popović je rešio da objasni i kako glasanje funkcioniše.

- Glasanje je pošteno, nama je i važno da bude pošteno da vidimo povratnu informaciju - objasnio je direktor Granda.

Pogledajte rezultate

- Mi finale radimo u studiju, i ne radimo subotom kada se inače već 15 godina emituju "Zvezde granda". Međutim, imamo 34 člana žirija, i ne mogu da glasaju u subotu jer većina tada radi. Glasanje se vrši kao "Evrovizija" i to je najpoštenije. Svaki član žirija će davati 58 bodova, to će biti 2.000 od žirija i 2.000 SMS. Kako to? Ako večeras padne 100.000 glasova, a jedan kandidat je dobio 100.000 glasova i to je 10 odsto i to je 200 bodova kad se podeli onih 2.000 bodova - objasnio je Popović u Jutru sa Jovanom i Srđanom.

- Nema spavanja, to sad razmišljaju kako će žiri glasati, kako će publika glasati, i mislim da je trema večeras najprisutnija iako žiri večeras neće komentarisati. Svi su potpuno jednaki. Sukoba i prepirki žirija večeras neće biti, biće kada budemo proglasili pobednika. Onda ćemo tek da vidimo - rekao je Popović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.