ŠOK! PLJUŠTE POLJUPCI: Tomović Mionu PIPKAO OVDE - Kada ih Mina bude videla nastaće HAOS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! PLJUŠTE POLJUPCI: Tomović Mionu PIPKAO OVDE - Kada ih Mina bude videla nastaće HAOS! (VIDEO)

Biće frke?

Vladimir Tomović važi za jednog od najvećih zavodnika u Beloj kući, a zadrugarka na koju je on bacio oko jeste Miona Jovanović - ukućanka koju smatra da u potpunosti odgovara njegovim kriterijumima. Sve je išlo kao po loju dok u rijaliti nije ušla Mina Vrbaški.

Tokom večeri Miona se ponovo našla u Vladimirovom zagrljaju dok je raspremala namirnice koje je kupila u prodavnici. Ono što je očigledno je da zadrugarka još uvek nije ravnodušna na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šarm Tomovića koji ju je čak i pipao po stomaku kada je ona rekla da se ugojila i da mora da smrša.

- Moram da smršam što pre - rekla je Miona, a Vladimir je pipao po stomaku.

- Hoću da vidim te pse koji su stigli tamo, nisam videla nove - izrazila je želju Miona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.