ŠOK PAPARACO (FOTKE) Izdao Kiju?! Sloba priveo POZNATU PEVAČICU u stan posle kafića, a onda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK PAPARACO (FOTKE) Izdao Kiju?! Sloba priveo POZNATU PEVAČICU u stan posle kafića, a onda...

Kija i Luna su prošlost...

Pevač Slobodan Radanović je nakon izlaska iz Zadruge postao jedan od najtraženijih izvođača na ovim prostorima.

VEĆI HIT OD "NE VRAĆAM SE NA STARO" Sloba sprema pesmu o Kiji, Lune nema nigde, a Karleuša...

Njegova turbulentna ljubavna veza sa Lunom Đogani i još turbulentniji brak sa Kijom Kockar, postavili su Slobodana u sam vrh estrade, ali i javnosti.

UDARNO! Luna Đogani NAPUSTILA Zadrugu - završila u BOLNICI
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Posle razvoda i raskida sa Lunom i Kijom, Slobodan navodno nije pronašao noviu ljubav. Kako pevač tvrdi, on samo radi, a za ljubav nema vremena. Ipak, nešto ranije su se pojavljivale fotke na kojima je Radanović u društvu poznatih devojaka, a za sve njih on je tvrdio da su mu samo prijateljice.

PREBOLELA SLOBU: Spavao sa Lunom noćas NA SILU: Ti nisi moj dečko... SKINUO SE i DIRAO, a onda HAOS

Ovoga puta, pojavile su se najnovije fotke na kojima je Slobodan u društvu poznate pevačice. Prvo su bili u kafiću, a zatim je Slobodan "priveo" u svoj stan.

ŠOK! TEBI SE OMAKLO, JER KIJA I SLOBA NISU IMALI DETE - Ponavlja se scenario iz prve Zadruge! (VIDEO)

Pogledajte u galeriji ispod kako su oni uživali. A identitet osobe otkrićemo vam u sledećem tekstu. Do tada, probajte sami da utvrdite ko je u pitanju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAŠAO KIJI ZAMENU! “PAPARAZZO LOV” otkriva koju poznatu pevačicu je Sloba Radanović odveo u svoj stan!

Izvor: Svet, 06.Nov.2018

Novo izdanje jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, “Paparazzo lov” je na programu i ove srede od 22 časa, kada vas očekuju aktueli snimci iz života poznatih.. . Dok Darko Lazić nakon teške saobraćajne nezgode, vodi bitku života, ekipa emisije “Paparazzo lov” pratila je u stopu njegovu...

Nastavak na Svet...

Sloba Radanović otkrio da su ga IZNERVIRALI detalji iz autobiografije Kije Kockar, a onda priznao da NIJE PROČITAO njenu knjigu

Izvor: Blic, 06.Nov.2018

U javnosti je kao bomba odjeknulo da je pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar objavila svoju autobiografsku knjigu pod nazivom "Moj potpis" u kojoj je doslovno otkrila sve detalje iz njenog života, kao i celokupne situacije koja i danas intrigira javnost. Njen bivši suprug Slobodan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.