ŠOK OBRT! Žabac BESAN, digao ruke od Milijane! Stavio tačku na njihov odnos?! A tek Milojko! Svaka njemu čast

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK OBRT! Žabac BESAN, digao ruke od Milijane! Stavio tačku na njihov odnos?! A tek Milojko! "Svaka njemu čast"

Uzbudljivi ljubavni trougao!

U toku protekle noći u vili "Parova" glavna tema je bila ljubavni trougao koji je nastao kada se Nemanja Stamatović Žabac zbližio sa Milijanom, mladom suprugom Milojka Božića

Ukućanima je pušten snimak njihovih svađa, kao i trenutaka u kojima se navodno dogodio seks između Žapca i Milijana u WC-u vile. Ipak, kada je Žabac počeo da govori, on je bio očito besan jer je u priču umešanja i njegova porodica, i činilo se da je digao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruke od priče sa Milijanom.

- Je l' bi voleli da gledate? Hoćete da kažem šta je bilo? Sad ću vam ja nešto kratko reći. Kada se dođe do moje dece zarad rijalitija onda je tu kraj. I još mi zovu ženu. Čast mi je što sam upoznao Milijanu. Milojko je rekao Milijani da se kloni ove bitange, ali ona nije poslušala. On je njoj mislio dobro. Mene je izvređala Milijanina majka i šta ja sada treba da radim? Ja s njom nikada nisam bio u vezi, samo smo se ovde šalili - rekao je Žabac.

Jelena Golubović se mešala u govor koji je držao Žabac što je njega žestoko iznerviralo pa su razmenili pogrdne reči i psovke.

Milijana nije želela da se izjasni povom sinoćnjih dešavanja, pa je samo sedela pored svog muža Milojka, ali je zato Božić imao šta da kaže:

- Ja sam preležao celu noć zbog lekova i bilo mi je teško. On se s njom igrao kao sa igračkom! Tako je i trebao, svaka njemu čast - ocenio je Milijanin suprug.

Da li ovo znači da se Žabac i Milijana više neće upuštati u provokativne avanture - ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.