ŠOK OBRT! Oglasila se Ivana Vrbaški povodom Karađorđevog PONAŠANJA u Zadruzi! Odlučila je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK OBRT! Oglasila se Ivana Vrbaški povodom Karađorđevog PONAŠANJA u Zadruzi! Odlučila je...

Sve javno!

Karađorđe Subotić se ovih dana pokazao kao veoma ozbiljan rijaliti igrač. Naime, on je bio akter mnogi žučnih svađa u Zadruzi, a ono što možemo reći i da se dosta zadrugara okrenulo protiv njega. On je jednom izjavio da u Zadrugu ulazi kako bi pokazao domaćinima kakav je on čovek, ali sve se čini da se neće pokazati u dobrom svetlu.

Sinoć se on posvađao i izrekao puno ružnih reči i svojoj pastorki Mini Vrbaški. Podsećamo da je Minina majka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivana u vezi sa Karađorđem i oni zajedno očekuju bebu.

Tim povodom oglasila se Ivana Vrbaški koja je šokirana njegovim izjavama.

- Ono je bilo jezivo! Zaista, ja ne znam šta da kažem, cele noći nisam spavala i sve sam ispratila. Način na koji je on pričao sa Minom je bio grozan, kaže da bih ja osudila Minino ponašanje, pa meni je dete na prvom mestu i još se nije rodio taj koji će to da promeni niti će se roditi. On ima 50 godina, može Mini i mnogima otac da bude, a način na koji je pričao sa Minom i ne samo sa njom, već i sa Matorom, sa Miljanom, Marijom, to je stvarno užasno, ja ne znam šta se njemu desilo - rekla je Ivana za naš Pink.

Ona je takođe odlučila i da stavi tačku na njihovu vezu.

- Definitivno sam odlučila da stavim tačku na sve sa njim, žao mi je što je to tako ispalo javno, ali javna je bila i veridba pa je možda i ovo trebalo tako da bude, mada ja nisam iz tog filma, ali kad on bude izašao ja ću popričati sa njim i sve mu objasniti. Mada mislim da i on razume i već shvata šta je i kako - kaže Ivana

Kranje je uvređena njegovim ponašanjem prema Mini  koja je po njenom mišljnju daleko drugačija od Aleksandre.

- Ne može on da kaže da se Mina ponaša kao Aleksandra, svi su videli kako je Aleksandra reagovala kad smo mi ušli u Zadrugu i ja sam prva koja je mogla da odgovori njoj i da pobesni, a to nisam uradila. A Mina je sve lepo njemu pričala, mirnim tonom a onda je krenula da viče kad je pobesnela na njegove konstatacije. Ne znam više šta bih rekla o njemu - zaključila je Ivana.

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.