ŠOK OBRT! Ljupka Stević najviše želela da SIMIĆU RODI BEBU, a ovaj PREOKRET u aferi niko nije očekivao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 23:00

ŠOK OBRT! Ljupka Stević najviše želela da SIMIĆU RODI BEBU, a ovaj PREOKRET u aferi niko nije očekivao!

Ovo joj ide u prilog!

Pevačica Ljupka Stević je u spotu za svoju novu pesmu, prikazala realne scene iz svog dosadašnjeg života koji je provela u desetogodišnjoj vezi sa policijskim generalo Dragišom Simićem.

Pevačica kaže da je mnogo patila što u toku veze nije ostala trudna, pa je pravila lažni stomak kada god je ljubavnik nije gledao.

 - Kada bih ostala sama u stanu, stavljala bih jastuk ili neke druge stvari na stomak da bih videla kakva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih bila trudnica. Silno sam želela da imam dete sa Dragišom, ali mi se ta želja nije ostvarila - ispričala je pevačica.

Ljupka je u pesmu ubacila i svoju čuvenu rečenicu "Ne stidim se, ali me je sramota".

 Koliko je njena afera sa Simićem zaintrigirala javnost, govori i činjenica da je njena numera za manje od 24 sata imala 122.000 pregleda na Jutjubu i tako dospela na 24. mesto u trendingu.

Ljupka je čitavu situaciju iskoristila dobro, bar kada je posao u pitanju, jer se o njoj trenutno najviše piše i priča, a čudno je i kako se rečenica koju je objavila na storiju odmah nakon što je demolirala automobile generala Simića "Ne stidim se, sramota me je!", našla u novoj pesmi za tako kratko vreme. Dobar odrađen marketing ili slučajnost? Ostavljamo vama da zaključite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.