ŠOK! Nakon operacije želuca kada je UMALO IZGUBILA ŽIVOT, Indi se nije zaustavila - IDE NA JOŠ JEDNU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 18:32

ŠOK! Nakon operacije želuca kada je UMALO IZGUBILA ŽIVOT, Indi se nije zaustavila - IDE NA JOŠ JEDNU!

Ipak je nije strah.

Pevačica Indira Aradinović Indi gostovala je u emisiji "Magazin in" zajedno sa Ružom Rupić.

Nakon što je Ruža izjavila da je njena generacija opterećena fizičkim izgledom, voditeljka Sanja Marinković želela je da čuje i mišljenje Indi, koja je, podsetimo, umalo izgubila život zbog toga što je želela da izgubi kilograme operacijom želuca.

- Nametljivost je pitanje zašto su jako mlade devojke opterećene (fizičkim izgledom). >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jako se brzo živi, jako je nametnuto. Jako je bitno da imaš i te grudi i tu zadnjicu... Počevši od te Kim Kardašijan, koja to diktira - istakla je Indi.

- Kažu da svaka žena koja odluči da ode "pod nož" sigurno ima neki rez na srcu ili na duši, pa je odlučila da to leči. Kada si ti odlučila da se podvrgneš operaciji, da na taj način izgubiš kilograme, šta ti je prolazilo kroz glavu? - pitala je Sanja Indiru.

Storm 🌪️♥️ #indymylife🌪️🌷

A post shared by Indira Indy Aradinovic (@indira_indy_aradinovic) on Jul 8, 2020 at 8:33am PDT

- Kada bih ti rekla da planiram opet da se podvrgnem, ti bi pala u nesvest. Kao i moja mama i svi što gledaju. Planiram za godinu dana da idem na još jednu, jer sam nezadovoljna svojom zadnjicom. Nestala je. Kada sam izgubila kilograme, ona je nestala. Ja bih da to istaknem, Bože zdravlja - otkrila je pevačica, pa dodala:

🦁🦁♥️ #indylife♥️

A post shared by Indira Indy Aradinovic (@indira_indy_aradinovic) on Apr 24, 2020 at 12:38pm PDT

- Imala sam taj višak kilograma, bila nesrećna, osećala se kao da taj višak ne pripada meni. Ta potreba da jedem, to je hronično, ta neuzvraćena ljubav. Sindrom HNLJ, hronično neuzvraćena ljubav. A sad gubim i zadnjicu, gubim i grudi, a navikla sam da ih imam - istakla je Indi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.