ŠOK! Na godišnjicu! KIJU DEČKO VARAO SA JELENOM KRUNIĆ - Sve do detalja je ispričala Luni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Na godišnjicu! KIJU DEČKO VARAO SA JELENOM KRUNIĆ - Sve do detalja je ispričala Luni!

Ovo niko nije znao...

Kristinu Kiju Kockar nije varao samo muž, već i bivši dečko. Reper Ognjen Kostić zvani Struka, verovali ili ne, prevario je Kiju sa Jelenom Krunić! Ovo je go-go igračica u "Zadruzi 2" ispričala Luni Đogani, koja je svojevremeno bila ljubavnica Kijinog muža, Slobodana Radanovića.

Kija i reper su se zabavljali pre osam godina, živeli su zajedno, a ona na leđima i dalje nosi stihove pesme koju joj je posvetio.

Ćerka Zorice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brunclik TRUDNA sa zvezdom Granda - a njihova ODLUKA O VENČANJU iznenadiće mnoge! (VIDEO)

Međutim, izgleda da muzičara to nije sprečilo da vara Kristinu, i to ni manje ni više nego sa Krunićevom.

Blogerka Zorana Jovanović otkrila SVE DETALJE o uvećanju grudi - od cene do ožiljaka... (VIDEO)

- Struka je Kiju dva puta prevario sa mnom. Jednom na njen rođendan, a drugi put na godišnjicu njihove veze - ispričala je Jelena Luni i pravdala se da nije znala da je reper tada bio zauzet:

- Ja nisam imala pojma da je on sa njom, nije me zanimalo sa kim je, meni je to bila samo avantura. Posle sam saznala za njih i povezala te datume kada je bio sa mnom.

GOGA SEKULIĆ U KLINICI: Objavila snimak iz kreveta, broji sitno do porođaja, a vidite OVAJ detalj! (VIDEO)

Go-go igračica veruje da je Kristina saznala za njenu avanturu sa reperom i da je namerno zbog toga pokušavala da se sa njom zbliži u prvoj sezoni "Zadruge".

- Posle sam tek shvatila da je ona zbog toga meni prišla u "Zadruzi 1", sklopila sam sve kockice u glavi. Sećaš se, kada je ušla, da je pričala preda mnom da je to sa Strukom bila velika ljubav. On je Kristini napisao i posvetio stihove pesme koje je ona istetovirala na leđima - objasnila je Jelena.

S druge strane, Kija nije želela da priča o tome što ju je i bivši momak varao, i to sa Krunićkom.

- Nemam komentar - kratko je poručila pevačica.

Ni njen bivši muž, Sloba Radanović, nije bio raspoložen da govori na ovu temu:

- Ne zanima me to - bilo je sve što je rekao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.