ŠOK NEOPISIVIH RAZMERA: Novi par u Zadruzi, ali ONA IMA DEČKA, i to u rijalitiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2018, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK NEOPISIVIH RAZMERA: Novi par u Zadruzi, ali ONA IMA DEČKA, i to u rijalitiju!

Voditeljka zanemela.

Večeras zadrugari gledaju i komentarišu snimke koji su obeležili protekle dane u Beloj kući. Kao i svakog četvrtka kada produkcija takmičarima omogući da pogledaju šta je ko rekao i uradio, veče protekne veoma zanimljivo, ali ovo je bilo posebno zbog jednog događaja.

REČI KOJE SE PAMTE: Maja Nikolić o PREVARI na Beoviziji i PRAVOM RAZLOGU Kijinog ulaska u Zadrugu!

Naime, zadrugarima je pušten snimak na kojem Miljana Kulić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovara sa Sanjom Stanković, i to o tome da joj se dopada Sara Reljić! Sanja je isprva bila šokirana Miljaninim priznanjem, što se i videlo na snimku, pa je voditeljka Katarina Nikolić prvo nju zamolila da prokomentariše ovaj šokantni snimak.

- Pa da, Miljana mi je rekla da joj se dopada Sara, i pitala me da li mislim da ima prođu kod nje, međutim kada sam je pitala da li bi sa Sarom radila neke stvari, i kada je ona rekla da ne bi shvatila sam da od toga nema ništa - objasnila je Sanja.

TEŠKA POVREDA: Slomljen mu nos, nakon što je procurela fotografija, oglasila se njegova majka! (FOTO)

Zatim je ustala i Sara, kojoj je čini se bilo pomalo neprijatno da razgovara na ovu temu.

NAPRAVILA HAOS! Lepa Lukić UPALA u "Grand" u 3 SATA NOĆU - zaprepastila GA! Emisije NIJE BILO, ali... ŠOK!

- Ja iskreno nisam baš najbolje čula o čemu se radi, ali videli ste već svi da ja mnogo volim ovog čoveka ovde i da pored njega niko drugi nema šanse - rekla je Sara kroz stidljiv osmeh, usput grleći Vojketa.

Na kraju, kao glavna akterka priče, ustala je i Miljana koja je priznala da se samo šalila.

- Meni je toliko bilo dosadno da sam ja morala da izmislim tu priču. Išla sam i smarala sve žene po kući, ali to je sve šala. Ja volim muškarce i to svi znaju, doduše poslednja dva su bila pogrešan izbor ali šta da radim - započela je trudnica svoje izlaganje a zatim se obratila voditeljki i još jednom šokirala ostale zadrugare i gledaoce.

ESTRADNI RAT SE NASTAVLJA! Dara OTVORENO o Sekinoj IZDAJI - Njene reči BOLE!

- Inače Kaća, ti si prelepa i preslatka, kao neka Barbika si. Ja volim muškarce ali si ti zaista prelepa i nemaš konkurenciju. Sa tobom bih probala sve, eto - rekla je Miljana i zasmejala sve za stolom i u studiju.

REKA SUZA: Muž ju je trudnu tukao, uzeo joj ćerku, a Sindi je sada uputila poruku koja slama srce

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.