ŠOK NAJVEĆI DO SADA! Pamte ga po SVAĐAMA i S*KSU, a bio je i DISKVALIFIKOVAN - Zabranjeni u Zadruzi 2?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK NAJVEĆI DO SADA! Pamte ga po SVAĐAMA i S*KSU, a bio je i DISKVALIFIKOVAN - Zabranjeni u Zadruzi 2?!

Niko ga nije očekivao.

Rijaliti "Zadruga 2" počeo je nedavno, a već se mnogo toga interesantnog dešava već danima, a ono što se danas desilo iznenadilo je mnoge.

Legenda rijaliti šou programa Miki Đuričić stekao je veliku popularnost učestvujući u više različitih programa ove vrste, a osim šarmom i humorom, istakao se i time što je najčešće iz takmičenja - bežao pre kraja.

Tako je bilo i u "Zadruzi 1"! Miki nije mogao da izdrži do kraja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rekavši da je popustio sa živcima, i da nije želeo da povrede neke ljude, odlučio je da pobegne i dovede sebe u situaciju da mora da plati kaznu produkciji.

Stoga su se mnogi pitali da li će uopšte i ući u "Zadrugu 2".

Glasine su bile tačne. Miki Đuričić se danas pojavio u "Zadruzi 2", ali ne kao takmičar, već kao gazda fast fooda gde će zadrugari moći da kupuju hranu.

Kada su ga videli, mnogo zadrugari su se iznenadili a ujedno i obradovali, a svakako najveći šok je doživela njegova bivša devojka Nadežda Biljić.

IMAM DOKAZE ZA SVE ŠTO SU MI URADILI! Zorica oplela po ĐOGANIJIMA i njemu! On je BOLESNIK! Otkriću SVE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.