ŠOK NA IZBACIVANJU IZ VILE: Konačno UPOTREBLJENO novo pravilo u Parovima, a onda - VELEOBRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK NA IZBACIVANJU IZ VILE: Konačno UPOTREBLJENO novo pravilo u Parovima, a onda - VELEOBRT!

Počelo je...

U vili "Parova", u noći između nedelje i ponedeljka, po običaju, vreme je bilo za izbacivanje iz vile. Ovoga puta bilo je nominovano čak sedam takmičara: Vesna Rivas, Miljana Kulić. Ana Spasojević, Teodora Radoičić, Spaho Sulejman, Stefan Urošević i Miloš Aleksandrović (KO je napustio vilu saznajte na OVOM linku).

"Parovi" su večeras imali priliku da izbace jednog učesnika sami svojim glasovima i tako konačno upotrebe novo pravilo za izbacivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je dosad samo testirano. Za stolom je bilo burno i mnoge maske su pale.

Na kraju, svi su izglasali da rijaliti "Parove" napušta Snežana Sneža Jovičić.

Međutim, postoji još jedno pravilo - produkcija ima pravo veta. I ovoga puta je to i iskoristila, tako da Sneža nastavlja svoje takmičenje u rijalitiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.