ŠOK! Marko Miljković RAZVEZAO JEZIK - Luna i ja volimo POZU 69 - A evo i KOME ĆE NABACITI ANABELU!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2019, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Marko Miljković RAZVEZAO JEZIK - Luna i ja volimo POZU 69 - A evo i KOME ĆE NABACITI ANABELU!?

Šta mu bi?

Luna Đogani i Marko Miljković obožavaju pozu 69! Blogerka i di-džej su u "Zadruzi" redovno imali se*s, ali samo ispod jorgana i pod tušem, jer su pazili da ih kamere ne snime. Po izlasku su se opustili, pa se Marko izjasnio šta ih najviše pali.

- Svoj modni brend nazvao sam " Sikter 52", pa su me mnogi pitali da li postoji poza u se*su sa tim brojem. Ja sam čuo za pozu 69, koju Luna i ja volimo, ali sam sramežljiv i ne želim da otkrivam još detalja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz naše spavaće sobe. O sek*u pričam samo sa Lunom, samo pred njom mi nije neprijatno - rekao je Marko.

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on Sep 20, 2019 at 5:41am PDT

On tvrdi da im je veza savršena i da Luna više nema potrebe da ide kod psihijatra.

- Baš uživamo, verovatno sam sad ja njen psihijatar - našalio se Miljković.

Kada je u pitanju prevara Marko je otkrio da nije ljubomoran.

- Ne verujem da će napraviti neku glupost. Nisam ljubomoran na druge muškarce - rekao je on.

- Sa Anabelom sam sada u dobrim odnosima, strasti su se smirile, rešili smo sve nesuglasice. Nedavno se razvela i potrudiću se da budem tu za nju, da joj pomognem šta god joj zatreba - prokomentarisao je Marko.

A post shared by LUNA DJOGANI // FAN PAGE (@lunna_djogani) on Oct 2, 2019 at 4:41am PDT

- Nemam ništa protiv ako Anabela "klikne" sa nekim od mojih prijatelja. Ja mogu da je posavetujem ko je dobar za nju. Anabela je sada povređena i verujem da nije spremna za novu vezu, ali videćemo šta donosi dan, a šta noć - završio je Miljković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.