ŠOK! Kaja priznala da se razvodi od Džunior Džeka! EVO ŠTA JE REKLA!

Izvor: Svet, 16.Sep.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Kaja priznala da se razvodi od Džunior Džeka! EVO ŠTA JE REKLA!

Katarina Kaja Ostojić razvela se od Džunior Džeka, a to je sada objavila i na svom Instagramu.
Ona je priznala da se od Vita, kako je pravo ime njenog supruga, rastala na miran način.

“Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << danima pišu o nama. Dakle bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih volela da nastavim sa normalnim životom i vratim se na muziku. Hvala”, napisala je ona na svojim društvenim mrežama.

svetRajko Ristić/Svet, instagram
The post ŠOK! Kaja priznala da se razvodi od Džunior Džeka! EVO ŠTA JE REKLA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kaja demantovala preljubu: Od Vita sam se rastala na miran način

Izvor: Tracara.com, 16.Sep.2019

Nakon informacija koje su se juče pojavile u medijima, gde se navodi da je Kaja Ostojić ostavila supruga, DJ-a Juniora Jacka zbog veze sa fudbalerom, oglasila se i pevačica. Ona je na Instagramu demantovala spekulacije o preljubi i otkrila način na koji se rastala od supruga. “Vito i ja smo se...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.