ŠOK! IZBAČEN BANE ČOLAK: Nakon pisma Velikog šefa, nastao HAOS među zadrugarima, a ništa neće BITI isto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! IZBAČEN BANE ČOLAK: Nakon pisma Velikog šefa, nastao HAOS među zadrugarima, a ništa neće BITI isto!

Obrt!

Bora Santana i Bane Čolak, ovih dana veoma uspešno su vodili emisiju "Amnezija" koja je stekla veliku popularnost među zadrugarima. Bora Santana je bio veoma uspešan u ovoj misiji i svojim humorom uspeo da osvoji ukućane.

Ipak, danas je ostao bez svog partnera u ovoj misiji, Baneta Čolaka koji je dobio otkaz i više ne učestvuje u ovom zadatku, a predpostavljalo se da je to zbog Borine svađe sa Zerinom Hećo, što je Bane kasnije i potvrdio. Naime, u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obraćanju povodom pisma Velikog šefa u kojem on traži da zadrugari imenuju novog voditelja u radio Amneziji, Bane je burno reagovao.

- Što se mene tiče, ovde se za mene desila najteža svađa do sada. Nemam želju ni da jedem ni da pijem. Zbog mojih ličnih razloga, mislim da je bolje da Bora radi sam. Ja nisam čovek koji bilo šta radi na silu. E toliko od mene, radujte se sada, pošto vidim da ste odmah poleteli da me skinete, budite g*vna, ja vas neću slušati - rekao je Bane u toku svog obraćanja povodom otkaza koji je dobio.

- Bane nemoj da vređaš, u pismu piše da navedemo ime - podsećala ga je Jelena Golubović.

Banetovo obraćanje zadrugarima pogledajte na ovom videu.

Međutim, danas je u Zadrugu stiglo pismo Velikog šefa koji je na veliko iznenađenje zadrugara nagradio Boru za ovaj svoj doprinos.

- Dragi zadrugari, pre svega želimo da čestitamo Bori koji je napravio fantastičnu emisiju i gledaoci i slušaoci i Veliki šef su oduševljeni. Imao si duhovitu emisiju, a mi to cenimo i zato si dobio 3000 dinara. Sada će svako od vas glasati i odlučiti ko treba da se pridruži Bori, jer on ne može sam biti urednik. Bora će isto obrazložiti ko po njegovom mišljenju treba da mu se pridruži - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Miki Đuručić je veoma burno reagovano, navodeći da ne može niko da zauzme njegovo mesto sa obzirom da je on taj koji je sve osmislio.

Celu situaciju pogledajte na videu.

PUKLO! Bivša zadrugarka ŠOKIRALA SVE: Bile su tako BLISKE u Zadruzi 1, sada više NE ŽELI DA JE ČUJE

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.