ŠOK INFO IZ BOSNE - SVE JE LAŽ: Nakon vesti da Zolina mama ulazi u Zadrugu - ZVANIČNO saopštenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK INFO IZ BOSNE - SVE JE LAŽ: Nakon vesti da Zolina mama ulazi u Zadrugu - ZVANIČNO saopštenje

Digla se prašina...

Drama oko nove rijaliti trudnoće Miljane Kulić sa Lazarom Čolićem Zolom se ne stišava. Par je trenutno u "Zadruzi 3", a Nišlijkina majka Marija i dalje insistira da Miksi treba da abortira.

U medijima se pojavila i informacija da je Zolina majka očajna zbog toga i da je toliko besna na Mariju da hoće da uđe na imanje u Šimanovcima jer ne želi da joj starija Kulićeva "ubije unuka".

Sada se na Instagramu mladog di-žeja pojavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvanično saopštenje u kom se tvrdi da Bosa Čolić uopšte nije davala izjave za medije i da je sve zapravo bila laž.

- Zolina majka Bosa nije davala apsolutno nikakve izjave za medije! U slučaju da gospoda nastavi da stavlja reči u njena usta, mogle bi pasti i neke tužbe. Sportski pozdrav - napisala je na storiju osoba koja upravlja Zolinim Instagramu dok je on u "Zadruzi".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: "NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.