ŠOK - HAPSE VODITELJKU ZADRUGE!? Policija će upasti u program uživo da je vodi?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK - HAPSE VODITELJKU ZADRUGE!? Policija će upasti u program uživo da je vodi?!

Najavila veliki haos?!

Kako tvrdi Goga Sekulić, Tamara Đurić će uskoro biti uhapšena!

- Kao što sam rekla, tužila sam Tamaru Đurić i mi smo na sudu! Bilo je već desetak ročišta i ja sam dala izjavu, a moj advokat ide na svako ročište, ali se Tamara ne pojavljuje. Ne prima pozive, jer navodno nije poznata adresa na kojoj se nalazi, međutim, zanimljivo je da Tamara stalno vodi "Zadrugu", tako da će moj advokat tražiti javno privođenje.

- Ko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zna, to se možda desi i u lajvu dok bude vodila program, jer se ne odaziva na sudske pozive - kaže Goga Sekulić.

Inače, sud pred kojim se vodi postupak po privatnoj tužbi Goge Sekulić ima zakonski mehanizam da naredi prinudno dovođenje Tamare Đurić, kao i da je novčano kazni za nepojavljivanje na suđenjima. A da li će Tamara biti uhapšena ili privedena u "Zadruzi", ostaje da vidimo.

Mada, Goga tvrdi:

- Ovo se neće završiti na ovome. Zahtevaću da je uhapse i privedu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.