ŠOK! Evo šta Stanija radi u Americi sve ove godine!

Izvor: Svet, 29.Avg.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Evo šta Stanija radi u Americi sve ove godine!

Stanija trenutno boravi u Americi, a mnogi se i dalje pitaju čime se ona zapravo bavi.
Kako ona sama tvrdi, reč je o poslu krupijea u jednom tamošnjem kazinu. Premda u ovu priču mnogi nisu poverovali, Dobrojevićeva je na društvenim mrežama objavila nekoliko klipova sa svog radnog mesta.

Ipak, starleta se i dan-danas bori sa pričama da se “preko bare” bavi sumnjivim poslovima, ali, ako je suditi po ovim fotografijama, to je daleko od istine.

svetsvet, instagram
The post ŠOK! Evo šta Stanija radi u Americi sve ove godine! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SRBIJA GA JE OBOŽAVALA U PORODIČNOM BLAGU: Evo KAKO DANAS IZGLEDA i čime se bavi čuveni Tika Špic (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2019, 00:45

Predraga Smiljkovića mnogi su zavoleli zahvaljujući seriji “Porodično blago”, gde je tumačio Tihomira Stojkovića, poznatijeg kao Tiku Špica. I danas ga ljudi na ulici oslovljavaju kao Tika Špic, što mu nimalo ne smeta. “Tika nosi šešir i brkove, ja ne. Kada to skinem, teško me prepoznaju....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.