ŠOK! ESTRADA U PANICI - JOŠ JEDNA pevačica ZARAŽENA Koronavirusom Imala sam SVE SIMPTOME

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 18:58

ŠOK! ESTRADA U PANICI - JOŠ JEDNA pevačica ZARAŽENA Koronavirusom "Imala sam SVE SIMPTOME"

Evo koje simptome je imala.

Nakon što je nekoliko dana imala povišenu temperaturu, Katarina Didanović rešila je da se testira na korona virus, a test je pokazao da je pozitivna.

Pevačica je za "Blic" otkrila u kako je i istakla da smatra da je društvena odgovornost svakog pojedinca da javno apeluje na zdravlje i zaštitu.

A post shared by Katarina Didanović (@katarina_didanovic) on Jun 28, 2020 at 11:17am PDT

- Smatram da je odgovornost svih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi da se oglase i da kroz svoju reč javno apeluju koliko je važno da se brinemo o našem zdravlju i budemo odgovorni. Imala sam nekoliko dana jaku temperaturu i sve propratne simptome. S obzirom na to da sam u kontaktu sa mojom porodicom morala sam da se testiram. Kada sam dobila rezultat nastavila sam sa terapijom i tek nakon 7 dana se osećam ponovo bolje. Ljudi, molim Vas vodite računa zbog vaših najbližih i vas - rekla je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.