ŠOK DOK SE ČEKA DA UĐE U ZADRUGU: Stanija rešila da se pomiri sa BIVŠIM - biće erupcije u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 22:12

ŠOK DOK SE ČEKA DA UĐE U ZADRUGU: Stanija rešila da se pomiri sa BIVŠIM - biće erupcije u Zadruzi

Iznenadio je romantičnim gestom.

Pomirenje rijaliti-para Stanije Dobrojević i Marka Markovića, koji su emotivnu vezu započeli pred kamerama ''Zadruge'', u poslednje vreme jedna je od udarnih tema domaćih medija, a iako su na početku krili od svih da su ponovo zajedno, to više nije opcija.

Stanija sa svojim pratiocima na Instagramu deli skoro svaki svoj korak.

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

Jedan od dokaza da ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Markom cveta govori i Stanijin poslednji stori na Instagramu.

Ona je napravila snimak sa crvenom ružom u ruci koju joj je sigurno poklonio njen dragi. A na istom snimku primećuje si i muška noga, verovatno njenog dečka.

Podsetimo, svi očekuju Stanijin ulazak u "Zadrugu", a njen bivši dečko Vladimir Tomović je spustio loptu i blag je prema njoj. Tomović se nada da će se njih dvoje izmiriti kad ona uđe u Belu kuću, ali će doživeti hladan tuš kad sazna da se Stanija pomirila sa bivšim dečkom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.