SNIMAK ZGRADE NA DAN SMRTI NEĆE DA JOJ DAJU, A IZ STANA JE UKRADENO OVO - Kikina MAJKA tvrdi da joj je ĆERKA UBIJENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 12:05

SNIMAK ZGRADE NA DAN SMRTI NEĆE DA JOJ DAJU, A IZ STANA JE UKRADENO OVO - Kikina MAJKA tvrdi da joj je ĆERKA UBIJENA

"Poslednji put smo se čule tog dana kada me je zvala da mi kaže da joj je dečko provalio u stan dok je išla po kafu, da joj je obrisao Instagrama nalog i da jedno vreme neće moći da radi jer se baš potresla."

Majka Kike Đukić, jutjuberke koja je 9. decembra prošle godine preminula, gostovala je u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić. Nataša Đukić je, u suzama, iznela sve detalje vezane za kobni dan, ali i šta se dešavalo nakon smrti njene ćerke. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Htela je da otkupi stan u kome stanuje i pitala me je da li bih mogla da podignem kredit za njen stan. Odmah sam joj rekla šta će ti taj stan, tamo su te strme stepenice triput si kičmu zamalo polomila. Ona je rekla: "Mama, pa mi i tako čekamo da dobijemo novi stan, a ovaj bih izdavala da imam neku siguricu". Međutim mi dok čekamo da nam se zgrada sruši, da nam se uradi novi stan, ja tek na taj novi mogu da uzmem hipoteku, na ovaj ne mogu. Poslednji put smo se čule tog dana kada me je zvala da mi kaže da joj je dečko provalio u stan dok je išla po kafu, da joj je obrisao Instagrama nalog i da jedno vreme neće moći da radi jer se baš potresla. Pitala me je da joj platim kiriju za taj mesec, ja sam joj rekla da nema problema - započela je potresnu ispovest, pa nastavila:

- Tog istog dana me je ćerkina drugarica nazvala telefonom. Ona je 30 minuta pričala o njenom dečku koji je skot. Nije napomenula da je Kiki loše, a ona je bila jedina osoba koja se čula sa Kikom. Na rođendan su svi došli od gostiju sem Kike i te njene drugarice, koja je takođe bila pozvana.

- U jednom momentu ta drugarica mi se javila da je krenula kod Kike, a ja sam joj poslala tri upitnika. Ona napisala da Kiki ide pena na usta, ja sam istog momenta uletela u taksi sa komšinicom i kad sam stigla videla sam tu ćerkinu drugaricu i njenog dečka. Tada mi je saopšteno od strane lekara da je Kika umrla.

- Dobila sam dojavu da je 4. januara Kikin stan odpečaćen (skinut pečat zabrane ulaska). Upravnica zgrade mi je tada otkrila da postoji video nadzor u zgradi, ali je kontaktirajući advokata rekla da ne sme da mi da snimak.

- Moja sumnja je da je Kikina drugarica otpečatila stan i da je uzela njen dnevnik. Sve bi bilo ok da ja nisam došla do zapisnika u kome ta drugarica tvrdi da mi je u 5 ujutru javila da je mom detetu loše, ali da sam ja monstrum majka, jer sam rekla da me ne zanima to jer sam slavila rođendan - tvrdi Kikina majka Nataša Đuki u "Novom jutru".

Da podsetimo, više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kristine Đurić 8. decembra 2021. godine.

Javnotužilačka odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere.

Kako smo nezvanično saznali, Kika je dva puta pokušala samoubistvo skokom sa Brankovog mosta, lečena je u klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarevic" u godini kritičnog događaja.

Kika je, kakose nezvanično prenosi, na kompjuteru u sobi u kojoj je nađeno njeno telo ostavila oproštajne poruke adresirane na više osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.