SNIMAK NAKON INTERVENCIJE: Kćerka Željka Šašića operisala nos, a promena je ekstremno vidljiva

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 15:27

SNIMAK NAKON INTERVENCIJE: Kćerka Željka Šašića operisala nos, a promena je ekstremno vidljiva

Estetski razlozi nisu bili presudni!

Sofija Šašić, ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića, pokazala je kako izgleda nakon operacije nosa koju je imala danas, 17 oktobra.

Kako je ranije napisala, ona se za operaciju nije odlučila iz estetskih razloga, već zbog devijacije nosa koju je intervencijom rešila.

A post shared by Sophia Laura Sasic (@sophiasasic)

Sofija je objavila kadrove nakon operacije, na kojima se vide otok i modrice oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očiju, a preko nosa ima flastere i zavoj.

Kako izgleda, Sonjina i Željkova naslednica je dobro podnela operaciju nakon koje se opuštala uz čaj i zabeležila prve kadrove nakon intervencije.

Šašićeva je juče, 16. oktobra, otputovala u Tursku gde je imala zakazanu intervenciju, a tada je pokazala i kako izgledju pripreme sa lekarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.