SNIMAK NAKON AKCIJE: Miljana Kulić u zagrljaju emotivnog partnera priznala - PREUMORNI SMO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2022, 21:35

SNIMAK NAKON AKCIJE: Miljana Kulić u zagrljaju emotivnog partnera priznala - PREUMORNI SMO! (FOTO)

Živi za desetku!

Miljana Kulić uživa u ljubavi sa svojim emotivnim partnerom i redovno svoje pratioce na Instagramu novim fotografijama obaveštava o detaljima iz ljubavnog života.

Bivša takmičarka "Zadruge" izbačena je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, a nakon mesec dana, promenila je život iz korena. Kulićeva je rešila da okrene drugi list, pa se verila, kupila hotel na Zlatibotu, a roditelje je počastila novim skupocenim automobilom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Prva informacija o novom izabraniku Miljane Kulić dala je njena majka Marija za naš portal (detaljnije OVDE), a zatim je rijaliti-zvezda počela i sama da se hvali ljubavnom idilom.

Pre nekoliko minuta Miksi je objavila fotografiju u okviru opcije "stori" na svom Instagramom na kojoj nakon dnevne akcije odmara sa verenikom.

- Preumorni - istakla je nasmejana Kulićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.