SNIMA SPOTOVE NA KARIBIMA I DRUŽI SE SA DŽONIJEM DEPOM Ćerka muzičara koji je bio FACA DEVEDESETIH je porasla i prava je lepotica

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMA SPOTOVE NA KARIBIMA I DRUŽI SE SA DŽONIJEM DEPOM Ćerka muzičara koji je bio FACA DEVEDESETIH je porasla i prava je lepotica

Prvo što se primeti jeste njena lepota.

Svi znaju kako izgleda Nenad Knežević Knez koji je decenijama na javnoj sceni Balkana. Ipak, ono što mnogi ne znaju jeste da Knez u porodici ima i te kako talentovanu ćerku, koja je još i prava lepotica. Ksenija Knežević je ćerka našeg folk pevača Nenada Kneževića Kneza, koju godinama nije pokazivao u javnosti. Tada nije želeo da mu se ćerka eksponira bez posebnog povoda, ali kada je počela da se bavi poslom kao i njen otac, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evidentno je bilo da neće dugo biti u njegovoj senci.

Prvo što se primeti jeste Ksenijina lepota, koja je toliko očigledna, da mnogima zastane dah kada je ugledaju. Krupne plavo-zelene oči jesu ono što prvo primetite, a nakon toga i ostale atribute. Ksenija je završila osnovnu muzičku, kao i srednju školu za dizajn u Beogradu. Ćerka Nenada Kneževića Kneza je 2013. zajedno za grupom “Sky’s” i pesmom “Magija” zauzela peto mesto na srpskom nacionalnom takmičenju za Evroviziju – Beosong.

Nakon nekoliko godina, počela je da peva prateće vokale Željku Joksimoviću. Ipak, onda je odlučila da se ponovo priključi muzičkoj grupi. Pre izvesnog vremena je zajedno sa Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić postala članica grupe “Hurricane”.

Devojke snimaju spotove na Karibima, koji imaju više stotina hiljada pregleda.

Toliko su harizmatične i talentovane, da su se tokom ove godine našle u društvu Džonija Depa tokom njegove posete Srbiji.

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official) on Feb 17, 2019 at 9:19am PST

Ksenija, Ivana i Sanja su sa Depom pričale o filmovima, muzici, a nisu propustile ni da se fotografišu sa njim. Čitavo veče uživali su u dobroj hrani, a svetski glumac je iz Srbije poneo samo najlepše utiske.

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official) on Apr 24, 2019 at 5:32am PDT

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official) on Apr 9, 2019 at 11:56pm PDT

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official) on Apr 1, 2019 at 6:28am PDT

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official) on Mar 28, 2019 at 4:10am PDT

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official) on Mar 22, 2019 at 12:37am PDT

STUDENTSKI DANI SLAVNIH: Evo koje fakultete su pohađali Rada, Ognjen, Zorica, Bajaga, Tozovac, Čkalja... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.