SNIMA SE I ŠALJE MI! Oglasio se Majin LJUBAVNIK: Ima DOKAZE da je VARALA Janjuša: Devojka nije čista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 11:23

"SNIMA SE I ŠALJE MI!" Oglasio se Majin LJUBAVNIK: Ima DOKAZE da je VARALA Janjuša: "Devojka nije čista!"

"Njoj ništa sveto nije!"

Maja Marinković i Marko Janjuševič Janjuš u emotivnom odnosu su još od prošle sezone "Zadruge". Njihova veza je jedna od najturbulentnijih u Beloj kući, a Janjuš je nekoliko puta izneo sumnje da je Maja bila sa drugim momcima dok je bila sa njim u vezi.

Za Star se oglasio Majin ljubavnik, Mile Piton (46), iz Beča tvrdi da će Janjušu dati dokaz da ga je Maja varala s njim i da će mu tako otvoriti oči s kim ima posla i zbog koga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostao bez porodice!

A post shared by MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

- Bilo mi je žao Maje jer sam mislio da je Janjuš koristi zarad publiciteta, pa sam obećao čak i da ću je zaštiti od njega, ali sam se predomislio! Ipak je Janjuš njena žrtva, devojka nije baš čista! Umesto da se povuče i smiri jer je zbog nje izgubio pravo da viđa ćerku, ona je još gora! Pa njoj ništa sveto nije, meni da neko zabrani da viđam decu, oči bi mu iskopao! E zbog toga ću da pomognem Janjušu, daću mu dokaz da ga je Maja varala jer imam snimke s*ksa s njom, na jednom klipu me oralno zadovoljava, a imam i snimke na kojima ona sama sebe mazi i samozadovoljava se, to mi je slala dok je letos s njim bila. Snima se i šalje meni snimak, a on je s njom u stanu! Neka čovek vidi ko je ona i kakva je i neka je se reši za sva vremena - priča Piton i dodaje:

A post shared by Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

- Ona je i meni rasturila brak, zato i znam kako je Janjušu. Ta šizofreničarka koja uništava muškarce mora da se sakrije u mišju rupu! Malo mi je falilo da snimke pošaljem i njenom ocu Takiju, ali neću da ga nosim na duši jer čitam malo, malo pa završi u bolnici zbog nje, i njega će Maja uništiti, a on živi samo za nju - besan je Mile Piton.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Da li je Kristijan Golubović zaslužio da bude diskvalifikovan?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Maja Marinković Marko Janjušević Janjuš rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream zadruga 5 zadruga 5. sezona zadruga peta sezona

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.