SNEŽANA ĐURIŠIĆ STAJE NA LUDI KAMEN - Vanji se smučile AFERE, pa rešio da je ZAPROSI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNEŽANA ĐURIŠIĆ STAJE NA LUDI KAMEN - Vanji se smučile AFERE, pa rešio da je ZAPROSI!

Sve je već isplanirao.

Da ljubav ne zna za granice, dokazala je i folk pevačica Snežana Đurišić. Nakon brojnih afera u kojima je navodno učestvovao njen dečko, ginekolog Vanja Milošević, Sneška je rešila da zažmuri i sve mu oprosti. Da je zaista tako, svedoči činjenica da će uskoro stati na ludi kamen i udati se za njega. Kako tvrdi prijatelj blizak Miloševiću, on je spreman da zaprosi svoju dragu.

- Kao zapeta puška! Kaže mi da hoće da se ženi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sve mi je ispričao o tome kako planira da je iznenadi. On će zakazati venčanje i kupiće joj dijamantski prsten. Baš je doneo čvrstu odluku i mislim da ga u tome ništa neće pokolebati. Rekao mi je da mu je mukao od abrova i afera, te želi da se oženi obrazovanom, lepom, odmerenom i skromnom ženom kakva je Snežana - otkrio je Vanjin prijatelj za "Skandal".

Poseta redakcijI KURIRA

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Mar 19, 2019 at 7:48am PDT

Naime, Milošević će uskoro zaprostiti svoju dragu, odvesti je pred matičara, a nakon toga će otići na medeni mesec.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.