SMUVAĆE JE?! Ervinov TAJNI plan za Lunu, a ni Đoganijeva nije ravnodušna, ali EVO šta stoji na putu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMUVAĆE JE?! Ervinov TAJNI plan za Lunu, a ni Đoganijeva nije ravnodušna, ali EVO šta stoji na putu?!

Neizvesno!

Ulazak trenera Ervina Mujakovića u Zadrugu izazvala je veliku pometnju među ženskim svetom, kao da do sada nije bilo muškarca u rijalitiju. Veza između Zerine Hećo i Baneta Čolaka je pukla jer je ona izjavilada joj Ervin prija.

Mina Vrbaški je takođe pokazala simpatije prema Ervinu, a nakon nje i Marijana Zonjić koja je trenutno u vezi sa Adamom Đoganijem.

Ipak, njegov prijatelj Sinanij Faruk je za Pink.rs bio otvoren i rekao da misli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da između Ervina i Zerine nema budućnosti.

- Što se tiče ljubavi između njih mislim da Zerina nije njegov tip žene, jer  on ne bi imao pravo glasa, kao što nema Bane Čolak - rekao je kratko Faruk, pa nastavio da priča o Ervinovm planovima za Lunu.

Ipak za Lunu Đogani on ima planove i sviđa mu se.

- Lunu je simpatisao, ali ne može od Zerine koja ga proganja, ne može da ostvari kontakt sa drugima tamo. Mislim da ga mnoge gledaju, ali ne smeju zbog Zerine, da im ne bi napravila problem - rekao je Ervinov prijatelj za Pink.rs.

Kada je reč o Banetu i Zerini, on smatra da se Ervin nikada ne bi mešao nekome u vezu.

- Bane je dobar momak, nema govora tu, ali on je sebi dozvolio da mu Zerina radi šta hoće i to je njegov problem. Neće doći do sukoba među njima. Ervin inače nije tip da nekom skine devojku odmah - rekao je njegov prijatelj za kraj.

Šta će se dogoditi i da li će Luna zaista pasti na Ervinov šarm? Ostaje da vidimo.

SVAĐE SVAKO JUTRO! Isplivala ISTINA o njihovom odnosu! Jovana nije više mogla da ćuti o OVOM PROBLEMU

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bilo je malo neprijatno, a onda - DA! DA! Najemotivniji momenat Zadruge - SUZE SAME IDU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018

Zar je dotle došlo?..Mina Vrbaški je javno pokazala emocije prema Ervinu Mujakoviću. On je ipak blago reagovao na njih. Ipak Mina smatra da je to zbog toga što je nov učesnik i još uvek se nije navikao na okruženje u Zadruzi...SMUVAĆE JE?! Ervinov TAJNI plan za Lunu, a ni Đoganijeva nije ravnodušna,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.