SMRTNI SLUČAJ! Saša Popović PROMENIO PRAVILA u Zvezdama Granda: DIREKTOR doneo VAŽNU ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 16:10

SMRTNI SLUČAJ! Saša Popović PROMENIO PRAVILA u Zvezdama Granda: DIREKTOR doneo VAŽNU ODLUKU

Došlo je do preokreta!

Saša Popović, direktor Grand produkcije je zajedno sa ekipom stručnog žirija odabrao top 60 kandidata  u takmičenju "Zvezde Granda", koji su zaslužili plasman u naredni krug.

Ova sezona takmičenja je i te kako turbulentna. Osim brojnih svađa, suza, smeha, bilo je diskvalifikacija, odustajanja, a jedna situacija je posebno zaintrigirala javnost.

Među kandidatima koji su odustali od takmičenja je Mahir Mulalić, čiji je mentor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marija Šerifović. Ovaj mladić je bio prinuđen na to zbog smrti svoje majke koja je preminula od koronavirusa.

Trebalo je da Mulalić nastupa u duelu sa Natašom Vodeničar, ali zbog smrtnog slučaja u porodici, on se nije pojavio i samim tim onemogućio nastavak takmičenja. Ipak, na kraju emisije došlo je do preokreta. Popović je zaključio da je Mahir izvanredan talenat, te da je u svim dosadašnjim krugovima imao po šest glasova, te da svojim učinkom svakako zaslužuje da ide dalje.

A post shared by MAHIR MULALIĆ (@mahermulalic)

Na oduševljenje svih, Saša je Mulalićevo ime izgovorio na samom kraju i objasnio da je on 60. kandidat koji nastavlja takmičenje u jednom od najpopularnijih muzičkih takmičenja.

BONUS VIDEO: Anđelo Ranković za Srbija Danas.com nakon IZBACIVANJA: "Nisam želeo da mi se ponovi Zadruga 1"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.