SMRADINO titram ti u krevetu, sečem ti nokte na nogama! Milica i Bora izneli sav PRLJAV VEŠ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 10:07

"SMRADINO titram ti u krevetu, sečem ti nokte na nogama!" Milica i Bora izneli sav PRLJAV VEŠ! (VIDEO)

Optužila ga da se loži na Brendona!

Ljubavni odnos Milice Kemez i Bore Santane već mesecima trese Zadrugu. Tema o njihovom turbulentnom odnosu pokrenuta je i za Crnim stolom, tokom emisije "Pretres sa Milanom Miloševićem".

- Sedela je ovde, bila je normalna. Posvađali smo se nešto. Ona mi je rekla da radim sve zbog rijalitija. Dobiće Filipovu kobasicu čim izađe iz rijalitija. Ja nikome ne polažem račune, pa neću ni njoj - rekao je Bora.

- Psovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je, mene, mrtvu majku, vređao me je danas. Rekao mi je da sam najružnija devojka ovde. Meni ne trebaju večere, treba mi da bude sa mnom svako veče. Njega je povredila "Zadrugovizija", nervozan je kao ker, pa iskaljuje bes na meni. Sram te bilo smradino, ja ti titram u krevetu, sečem ti nokte na nogama. Priznaj da si pede*čina i da se ložiš na Brendona - rekla je Milica.

Pogledajte ako je izgledala ova situacija:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.