SMEŠTAJU MI TRUDNOĆU Amar Gile EKSKLUZIVNO o RAZVODU i ULASKU u Zadrugu: Napraviću belaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SMEŠTAJU MI TRUDNOĆU" Amar Gile EKSKLUZIVNO o RAZVODU i ULASKU u Zadrugu: "Napraviću belaj"

Iskreno za Srbija Danas.

Amar Gile Jašarspahić, poznati pevač i pobednik "Zvezda Granda", oglasio se za naš portal Srbija Danas i otkrio pravu istinu o odnosu sa aktuelnom zadrugarkom Natašom Radan, kao i o navodnom razvodu, ali i o potencijalnom ulasku u "Zadrugu 3".

Pitali smo ga u kakvim je odnosima sa Natašom:

- Devojka je dolazila milion puta na nastupe, primetio sam je, lepa je i atraktivna, ali ništa nisam imao sa njom. Na hiljade su mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedele u krilu, to ne odbijam, to mi je posao - rekao je Amar.

Na pomen trudnoće je izjavio da je to smešna priča i da ako je trudna, ne treba da abortira, te se našalio da će beba biti pevač.

- Poručujem joj da se ne čisti, ako je trudna, biće pevač - nasmejao se Gile i dodao:

- Nikada ne bih prodao svoj obraz, moj brak ne može da razj*be jedna Zadruga, nameštaju mi priču o trudnoći, jer nisam hteo da idem tamo da pevam, da uđem tamo, neko bi me isprovocirao i napravio bih belaj, kratak mi je fitilj - rekao je poznati pevač.

Ceo ekskluzivni intervju, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SMEŠTAJU MI TRUDNOĆU! Amar Gile otvorio dušu! Progovorio o razvodu i ULASKU U ZADRUGU: Napraviću belaj!

Izvor: Scandal.rs, 15.Nov.2019

Amar Gile Jašarspahić, poznati pevač i pobednik “Zvezda Granda”, otkrio je pravu istinu o odnosu sa aktuelnom zadrugarkom Natašom Radan, kao i o navodnom razvodu, ali i o potencijalnom ulasku u “Zadrugu 3”. – Devojka je dolazila milion puta na nastupe, primetio sam je, lepa je i atraktivna,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.