SMEJE SE, A PLAKALA BI?! Rada Manojlović progovorila o TEŠKOJ TEMI! Ovo je najviše BOLI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEJE SE, A PLAKALA BI?! Rada Manojlović progovorila o TEŠKOJ TEMI! Ovo je najviše BOLI!

Baš je pogodilo!

U ovonedeljnoj emisiji "Magazin In", voditeljka Sanja Marinković ugostila je koleginicu Anu Pendić, književnicu Zoranu Šluc, glumicu Suzanu Petričević i pevačice Nadu Obrić i Radu Manojlović.

Dame su razgovarale o važnim temama iz svakodnevnog života, a jedna je posebno pogodila pevačicu Radu Manojlović.

Voditeljka emisije Sanja Marinković svojim gošćama postavila je sledeće pitanje:

- Znate one žene koje izgovaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čuvene rečenice: 'Ja sam vama ugodila, a vi meni tako?' - spomenula je voditeljka, pa je htela da zna da li je neka od njih imala sličnu situaciju.

Izgleda da je ovo pitanje pogodilo pevačicu Radu Manojlović:

- Ovo je zaista teška tema za mene, ali smejem se zato što ja sam neko ko generalno gura i probleme i uspehe, ali neke zasluge i nešto što radim i činim za druge, guram pod tepih. To ne činim da bi mi neko rekao: 'Hvala', ali moram da priznam da ako godinama činite nešto za nekog, za sve, i da taj neko počne da nema obzira, onda počnete vi da se pitate je l' moguće - rekla je Rada Manojlović sa osmehom, ali joj se na licu naziralo da joj je ovo bolna tema zbog koje bi mogla i da zaplače.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.