SLUČAJNO OTKRILA! Evo kada je bio POSLEDNJI S*KS LUNE ĐOGANI! U datum zna, a SVI GA SE SEĆAMO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJNO OTKRILA! Evo kada je bio POSLEDNJI S*KS LUNE ĐOGANI! U datum zna, a SVI GA SE SEĆAMO!

Kao da je juče bilo...

Luna Đogani krila je da mesecima nije imala seks! Blogerka je priznala da, otkako je raskinula sa Slobom Radanovićem, nije imala odnose ni sa jednim muškarcem.

OVO IH JE ODALO?! Sloba podelio sliku iz Beča... Ju, KO OD MAJKE ROĐEN! A Kija... VIDELI SU SE?!

Iako je u "Zadrugu 2" ušla kako bi se oprala i pokazala svoju bolju stranu, Luna ne može da prestane da priča o bivšem dečku. Blogerka je tokom razgovora sa Milanom Miloševićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovo priznala svoje emocije prema Slobi, a da joj je jezik brži od pameti, nekoliko puta je pokazala.

- Ne mogu više da se ponavljam, Sloba mi se zgadio. Ipak, kad god sam u nekoj sobi gde smo bili on i ja, setim se njega. Kada vidim Aleksandru i Davida kako se ljube na klupi, setim se da smo i mi to radili. Ja ne pričam o Slobi kada sam napolju jer imam prijatelje i život, nemam kad da mislim na njega. Ali ovde je drugačije - počela je Luna.

Na pitanje da li postoji neki dečko iz rijalitija koji joj se dopada, Đoganijeva je kao iz topa odgovorila da nema, a potom joj je izletelo nešto što nije želela da se zna.

PREKID SVAKOG KONTAKTA: Toma i Keti zaratili, umešan DRUGI muškarac! Ja hoću da spavam s njim! (VIDEO)

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA!

- Niko mi nije zapao za oko. Nijedan muškarac ovde nije moj tip i neću na silu da se zaljubim. Pa ja nisam bila ni sa kim otkako sam izašla iz 'Zadruge' u junu, nisam imala muškarca, seks. Ogorčena sam na njih - rekla je ona, a kada je shvatila šta je ispričala, skrenula je temu.

S druge strane, njena cimerka Miljana Kulić rekla je kako je Luna tužna i da ne zna da igra igru bez muškarca.

- Ona je samo nesrećna. Stalno traži od produkcije da joj se uvede neki muškarac. Luna ne zna da bude u rijalitiju sama, njoj trebaju dečko i seks - rekla je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.