SLOMILA SE! Miljana OTKRILA šta je Marko PLANIRAO da uradi do KRAJA RIJALITIJA, a on NIJE POREKAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOMILA SE! Miljana OTKRILA šta je Marko PLANIRAO da uradi do KRAJA RIJALITIJA, a on NIJE POREKAO!

Turbulentno u Beloj kući!

Danas je veza Lune Đogani i Marka Miljkovića na velikom ispitu. Nakon brojnih događaja i turbulencija koje su se odvijale u njihovoj vezi predhodnih nekoliko dana, danas u emisiji uživo, u toku pitanja gledalaca među njima se odvijala prava drama.

Podsećamo da je Miljana Kulić dosta uticala na raskol među njima, kada je pokrenula priču o tome kako Luna i dalje pati za Slobom. Luna je odgovarala na Miljanine provokacije, a Marko je to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shvatio kao vid nepoštovanja prema njemu, jer joj je ranije tražio da Radanovića više ne pominje.

Pošto se to nije dogodilo, a pre nekoliko dana Marko je od Miljane pozajmio novac za kocku, što je Luna shvatila kao nepoštovnje prema njemu, Marko je danas izneo mišljenje da je nepoštovanje bilo obostrano i da je pitanje šta će biti od njihove veze.

To je rekao javno, dok je Luna slušala, a Miljana je dodala ulje na vatru kada je rekla da je će Marko da raskine sa Lunom do kraja rijalitija i da mu je to uvek bilo u planu, ali da je Marko taktičar i da je od svih devojaka izabrao Lunu zbog njenih fanova i većih šansi da se zbog nje plasira bolje u rijalitivu.

Nakon svega Luna je istčala iz Bele kuće, otišla do jezera gde je neutešno plakala. Za to vreme Marko je sedeo ispred u dvorištu, vidno potrešen zbog čitave situacije.

Celu situaciju poledajte ovde.

ZAMALO DA IZGINEMO! Reper uhvaćen u LAŽI! Šta se dešavalo U STANU KIJE KOCKAR! A druge pevačice? UF! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.