SLOMILA SE! Miljana OČAJNA u suzama PRIZNALA ovo, opet KOBNA greška...Nije dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOMILA SE! Miljana OČAJNA u suzama PRIZNALA ovo, opet KOBNA greška...Nije dobro!

Teški dani!

Miljana Kućić i Zola su započeli ljubavnu vezu u Zadruzi i kako to uvek bude  jedna strana kao da pokazuje više emocija, a ovoga puta te emocije dolaze sa Miljanine strane.

Kulićeva se često ljuti na Zolu, jer on pravi greške koje joj smetaju, a i ljubomora je takođe prisutna. Danas je u Zadrugu stiglo pismo Velikog šefa u kojem je saoššteno da je Zola kažnjen zbog spavanja, a Miljanu je povredio njegov komentar ovom prilikom.

-Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam se zaljubila, meni nije potrebna taktika. Ušao je, zaljubila sam se..i zato me povredilo to što bi najviše voleo da... a zna se šta sledi - pričala je Miljana o Zoli kroz plač. On je izjavio da bi najviše voleo da ode kući, jer je kažnjen nedeljnim honorarom.

Matora je pokušala da je uteši, ali izgleda bezuspešno.

Celu situaciju pogledajte na videu.

PROCURIO VIDEO! Kija priznaje: DA! Pomiriću se sa Slobom! Evo i kada... Izgovorila sa ZADOVOLJSTVOM

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.