SLOM ŽIVACA - urlici i PLAČ! Prekinuo je sa njom SADA ZVANIČNO! Ostavio je da jeca SAMA, kraj LJUBAVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOM ŽIVACA - urlici i PLAČ! Prekinuo je sa njom SADA ZVANIČNO! Ostavio je da jeca SAMA, kraj LJUBAVI

Više ga ne dotiče!

Zerina Hećo danas je imala nervni slom u "Zadruzi", jer je Vladimir Todorović rekao da ne želi da ima više ništa sa njom u rijalitiju, i da, ako ne može to da prihvati, da je bolje da se razdvoje.

Nju je ovo POTPUNO izvelo iz takta, te je ridala i nije mogla da dođe sebi.

- Šta radim, trudim se oko tebe. Ja nikada ne grlim muškarca, ne tražim pažnju. Ja to radim tebi da bih ti pokazala da se trudim oko tebe, ali ti sumnjaš u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mene. Ja nisam žena koja to trpi, navikla sam bez muškarca. Šta ja radim osim što volim da si blizu mene? Ti si totalno hladan - pitala je Zerina, a Vlada joj je odgovorio:

- Neću da produbljujem ovu priču. Praviš nepotrebne stvari poput onog odlaženja noćas. Ne mogu da pređem preko nekih stvari, k*rčevi i psovke. Ne želim da se takve stvari vrzmaju oko mene - odgovorio joj je on.

Hećova ga je direktno zatim pitala da li je zaljubljen u nju, na šta je on odgovorio potvrdno, ali je nastavio da obrazlaže zašto ipak ne želi da bude sa njom.

Zerina ga je prekinula i odjurila u kupatilo gde je briznula u plač na ivici nervnog sloma. Vlada je čuo njene jecaje, ali je samo produžio u spavaću sobu, a celu situaciju pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.