SLOBO, PA TI NESTAJEŠ! Auuu, koliko je Radanović smršao! Mislili ste da je FOTOŠOP? Evo PRAVIH slika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBO, PA TI NESTAJEŠ! Auuu, koliko je Radanović smršao! Mislili ste da je FOTOŠOP? Evo PRAVIH slika!

Osušio se.

Prvu sezonu rijalitija "Zadruga" pevač Sloba Radanović je završio na četvrtom mestu - sa manjkom živaca zbog svega proživljenog, ali i viškom kilograma.

KIJA I SLOBA VEČERAS SNIMLJENI ZAJEDNO: To je NJOJ posvetio! I to ona gleda! A njen odgovor... (FOTO)

On je to i sam napominjao, dodavši da je po izlasku napolje rešio da smrša i da radom u teretani telo dovede u stanje pre učešća u "Zadruzi".

Međutim, Radanovićevi pojedini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pratioci i antifanovi neretko su ga optuživali da fotošopira slike i lažno prikazuje da je smršao, kao i da je učvrstio mišiće.

(HOT PAPARACO FOTO) Uslikali smo Kiju BEZ ŠMINKE i to PRE snimanja emisije! Pogledajte joj lice (FOTO)

Da li je Sloba koristio Fotošop ili ne, to ne znamo, ali da li je smršao - u to smo sigurni. Ne može da se ne primeti da je istopio dosta kilograma i da se podosta osušio.

Na snimanju novogodišnjeg programa TV "Pink" i više nego vidljivo je bilo koliko se rad u teretani mladog Zrenjaninca isplatio. Posebno se to vidi na njegovom licu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.