SLOBA ZBOG KIJE ANGAŽUJE OBEZBEĐENJE: Evo koji je njegov najveći strah

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA ZBOG KIJE ANGAŽUJE OBEZBEĐENJE: Evo koji je njegov najveći strah

Drama pevača Slobodana Radanovića ne prestaje!

Nakon što je njegova bivša žena Kristina Kija Kockar navodno fizički nasrnula na njega i pokušala da ga povredi nožem, folker je odlučio da angažuje obezbeđenje.

- Sloba se ne plaši toliko za svoju bezbednost, ali s obzirom na to da je u vezi sa ženom koja ima dete, odlučio je da njih dvoje zaštiti tako što bi angažovao momke koji će povremeno da ih čuvaju. Kija je i te kako ljubomorna i ne može da podnese >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to što Sloba ima devojku, a sudeći po njenom ponašanju, nikad se ne zna šta može da uradi - otkriva izvor.

Iako su pevač i njegova bivša žena pokušali da demantuju da je među njima došlo do sukoba, izvor blizak istrazi tada je potvrdio da je do incidenta i došlo, te da je Kija nakon svađe i tuče završila u bolnici "Laza Lazarević".

🌹 . 📸 @dedovicnemanja

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Oct 4, 2019 at 10:38am PDT

- Kija je molila Slobodana da ne govori medijima šta se desilo, te da demantuje sve priče kako joj ne bi dodatno naudio. S obzirom na to da je dobar momak, zbog nje je rešio da sve negira. Međutim, jedno je sigurno, a to je da njih dvoje više neće imati nikakav kontakt - rekao je izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLOBA RADANOVIĆ UNAJMIO PRIVATNO OBEZBEĐENJE ZBOG KIJE! Plaši se za ženu sa kojom se zabavlja i njeno DETE

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2019, 15:05

Pošto mu je bivša supruga Kija Kristina Kockar navodno upala u stan i napala ga navodno nožem, pevač je odlučio da angažuje obezbeđenje. “Sloba se ne plašiu toliko za svoju bezbednost, ali s obzirom na to da je u vezi sa ženom koja ima dete, odlučio je da njih dvoje zaštiti tako što bi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.