SLOBA, UNIŠTEN ČOVEK! Luna divlja pijana, Kija ga prezire... uradi ovo, i SPASIĆEŠ SE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA, UNIŠTEN ČOVEK! Luna divlja pijana, Kija ga prezire... uradi ovo, i SPASIĆEŠ SE! (VIDEO)

Savet zlata vredan.

Tokom ranih jutarnjih časova Luna Đogani je zapala u teško psihičko stanje. Ona je jecala i bacala stvari po Beloj kući zbog toga što je bila isprovocirana pesmama koje je Sloba Radanović pevao na žurci svojoj supruzi Kristini Kiji Kockar.

Pogledajte OVDE kako je prekinuta žurka u "Zadruzi" zbog svađe Mace i Kije. 

Pevač se našao u čudu zbog novonastale situacije, pa je svoje probleme podelio sa Nemanjom Đerićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đeksonom. Iako su veći deo razgovora njih dvojica šaputali i pričali u šiframa, ono što se može zaključiti jeste da je Nemanja savetovao svog cimera da se distancira od Lune.

S obzirom na to da je Đerić bio svedok kada je blogerka doživela nervno rastrojstvo, on je bio u šoku zbog toga što je blogerka pevača krivila zbog njenog stanja.

- Ja gotivim i ćaleta i kevu, ali to nema veze sa ovim sada što pričam, sad kad sam video ovo (histerisanje). Buraz gledam tebe, moram da ti kažem ovo. Klinka je... Ako je distanca bila ovolika, treba da bude veća. Dosta si dao sebe za šta? Šta je dosta - upitao je Đekson Slobu.

Đerić je dodao da je Luna svojim ponašanjem pokazala da je nezrela i da mu je žao kroz šta sve Radanović prolazi.

- Hteo sam da se nikad ne oseti ugroženom - pričao je Sloba

- Trebaš drugim ljudima napolju. Tebi ovo ne treba - tešio je Đekson Slobu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.