SLOBA UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM? Raskinuo sa bivšom, SKINUO se i nasmejan deli poljupce sa NJOM?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM? Raskinuo sa bivšom, SKINUO se i nasmejan deli poljupce sa NJOM?

Ne gubi vreme!

Pre samo nekoliko nedelja medijima je odjeknula vest da je popularni pevač i bivši zadrugar,  Slobodan Radanović, raskinuo svoju višemesečnu emotivnu vezu. Međutim, nove objave na njegovom Instagramu govore o tome da Sloba baš ne gubi vreme.

Pevač je mesecima krio identitet svoje bivše devojke, da bi naposletku i okončao ovu vezu, a da niko nije saznao o kome se radi.

🦍

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Aug 30, 2019 at 1:31pm PDT

Međutim, poslednji privatni video zapis koji je objavio podgrejao je glasine da je Sloba ponovo u vezi.

Na spornom snimku je moguće videti Radanovića kako uživa na bazenu zatvorenog tipa, i taman kada su svi pomislili kako vlasnik hita "Kocka" zapravo demonstrira rezultate mukotrpnih sati u teretani, on se osvrnuo i poručio uz osmeh osobi koja ga je snimala:

- Pa, ti mene snimaš!NADEŽDA OTKRILA DETALJE S*KSA SA BANETOM: "Mali mu je?" Žestoko joj je UZVRATIO - "Tvoja RUPA je bez dna"

🐊

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Aug 30, 2019 at 8:31am PDT

Osmeh koji Sloba nije mogao da skine sa lica kada je video osobu koja ga snima i poljubac koji je poslao izazvali su lavinu komentara prepunih spekulacija o novoj devojci, ali, u želji da sačuva privatni život samo za sebe, Radanović nije odgovarao na njih.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.