SLOBA UHVAĆEN I USNIMLJEN SA POZNATOM FOLKERKOM: Pogledajte šta su radili - baš neobično (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 03:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA UHVAĆEN I USNIMLJEN SA POZNATOM FOLKERKOM: Pogledajte šta su radili - baš neobično (VIDEO)

Na meti novinara.

Jedan od najistaknutijih učesnika prve sezone "Zadruge" i uspešna Pinkova zvezda, Sloba Radanović bio je protekle nedelje na meti kamera "Paparaco lova".

Sloba je uhvaćen kako se sastaje sa atraktivnom pevačicom Ljupkom Stević, koja svojom izazvonom odevnom kombinacijom nikako ne ostavlja pripadnike muškog pola ravnodušnim.

Radanović je vozio Ljupku po glavnom gradu, a onda su se uputili na jedno veoma neuobičajeno i interesantno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto - u streljanu.

Stevićeva je poznata kao neko ko sjajno barata oružjem, pa ne čudi što je obučavala Slobu, koji je očigledno nov u ovom sportu.

Ipak, on se odlično snašao pa je njegova meta na kraju imala dosta pogodaka, a Ljupka se pokazala kao jako dobar profesor. Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SLOBA ODSEČNO: Pesmu sam POSVETIO KIJI, sa Lunom je GOTOVO! Njegove reči odjeknule KAO GROM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.