Izvor: Scandal.rs, 14.Avg.2018, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA U DUBOKOJ DEPRESIJI ŠOKIRAO PORUKOM! Kija OŠTRO ODBRUSILA: Nikada više neću biti sa tobom! (FOTO)

Kija Kockar i Sloba Radanović i dalje su u centru pažnje iako su razvodom stavili tačku na svoj brak. Doduše, sami prouzrokuju burne reakcije svojim svakodnevnim objavama na Instagramu. Naime, Sloba je na Instagramu objavio poruku koja je iznenadila i zbunila sve njegove pratioce: “Pakao je prazan, jer su svi đavoli ovde”, napisao je Sloba. Iako The post SLOBA U DUBOKOJ DEPRESIJI ŠOKIRAO PORUKOM! Kija OŠTRO ODBRUSILA: Nikada više neću biti sa tobom! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Soraja POBESNELA, pa raskrinkala bivšeg dečka! Ovo je baš nisko! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 14.Avg.2018

Starleta Soraja Vučelić nema običaj da javno govori o svom ljubavnom životu, niti da pokazuje svoje izabranike. Nekada je to pravi izbor, s obzirom na to da se mogu dogoditi situacije i kao što je ova. Soraja je na svom Instagramu objavila poruku za koju mnogi pretpostavljaju da je upućena upravo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.