Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA POKLANJA MINĐUŠE CECE RAŽNATOVIĆ: Maturantkinje, ovo je PRAVI POKLON ZA VAS

Poznate ličnosti veoma često učestvuju u humanitarnim akcijama, a svoju popularnost na društvenim mrežama neretko koriste kako bi pomogli onima kojima je pomoć neophodna. Među njima je i mladi pevač Sloba Radanović koji je učestvovao u jednoj aukciji, ali ne bilo kakvoj. View this post on Instagram Hajde da budemo humani i pomognemo Nikoli. Naše The post SLOBA POKLANJA MINĐUŠE CECE RAŽNATOVIĆ: Maturantkinje, ovo je PRAVI POKLON ZA VAS appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dok svi odmaraju u Dubaiju i na Maldivima, Nina sa suprugom uživa na potpuno NEOČEKIVANOJ DESTINACIJI! (foto)

Izvor: Story, 30.Apr.2019

Maldivi, Dubai, Abu Dabi, Bali – sve su to destinacije koje naše poznate zvezde posećuju u poslednje vreme. Od kišnog i vetrovitog vremena, svako bi rado pobegao, pa nas slike koje ove poznate ličnosti šeruju na svojim Instagram profilima često u sanjarenju odvedu upravo na te destinacije. View...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.