SLOBA POBESNEO: Rešio da PREKINE SVAKI kontakt sa Lunom i to zbog JEDNE NJENE rečenice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA POBESNEO: Rešio da PREKINE SVAKI kontakt sa Lunom i to zbog JEDNE NJENE rečenice!

Raspašće se kad čuje.

Slobodan Radanović, gostovao je sinoć na žurki u "Zadruzi 2", a njegova nekadašnja ljubavnica Luna Đogani burno je reagovala na njegov dolazak, pa je doživela nervni slom pred širokim auditorijumom.

DA LI JE OVO NAJGORE PIJANSTVO U ISTORIJI ZADRUGE? Pijan kao letva, pao na pod - srušio se! Sramota!

Brena otkrila da se GNUŠA ljudi koji MNOGO PIJU a onda pomenula i NESREĆU Darka Lazića! Iznenadila sve

LUNU >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NIJE GLEDAO, ali NJU jeste! Sloba se oglasio o FLERTU sa Eleonorom - Đoganijeva će ODLEPITI kad čuje

Folker je sada prokomentarisao Lunino ponašanje, koje mu se nimalo ne dopada, i otkrio zbog čega je odlučio da prekine svaki kontakt sa njom.

- Rešio sam da stavio tačku na bilo kakav naš odnos zato što sam čuo dosta gluposti o sebi tamo, pogotovo iz njenih usta. Najveća moguća glupost koju sam čuo od nje jeste da sam je ostavio kada sam čuo da je ona romske nacionalnosti, to je takva glupost da je to strašno. U tim svojim naletima i izlivima besa krenula je po svaku cenu da me ocrni, ali ja njoj opet ništa ne zameram, ali mislim da postoji neka granica do koje ti možeš nešto da prećutiš - rekao je Sloba za "Blic Scenu".

GRMI - SLOBA SE OGLASIO NA INSTA NAKON HAOSA SA LUNOM: Ne interesuje me šta se priča! Ja radim to što radim (FOTO)

A post shared by 🌜Luna i Sloba🐺 (@luna_i_sloba_ra) on Nov 21, 2018 at 2:43am PST

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.