SLOBA OČAJAN: Na KUĆNU adresu mu STIGLO OVO! Šok i neverica - Alarmirana POLICIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA OČAJAN: Na KUĆNU adresu mu STIGLO OVO! Šok i neverica - Alarmirana POLICIJA!

Sve zbog Lune i Kije...

Fanovi Lune Đogani bacili su na Slobu Radanovića crnu magiju! Prokleli su ga da ni sa kim ne oseti seksualno uzbuđenje osim sa bivšom ljubavnicom! Pevač se zaprepastio kad je samo dan posle Božića i u Beogradu, i u rodnom Zrenjaninu dobio pošiljke sa kletvama i vradžbinama.

MILJANA U SUZAMA! Od Zole je tražila samo JEDNO, ali on nije spreman... Njegove reči su je UNIŠTILE

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO)

U tim paketićima bili su mišiji rep, kokošije pero umočeno u katran i crveni konac vezan u čvorove!

LUNA U NAJVEĆEM ŠOKU: Priznanje PRED SVIMA, zaljubljen je u nju! (VIDEO)

- Sloba je najpre mislio da se neko šali sa njim, ali kada ga je majka pozvala iz Zrenjanina i ispričala mu da je i ona dobila istu pošiljku, shvatio je da je đavo odneo šalu. Raspitao se i saznao da se te vradžbine bacaju kada neko želi da se muškarac uzbuđuje samo na jednu ženu i da samo sa njom dobije potomstvo - priča izvor blizak pevaču za "Hit Informer".

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@sampanjactatica) on Jan 4, 2019 at 7:43am PST

S obzirom na to da je Radanović nedavno dobio pretnje zagriženih Luninih fanova, koji su njegovoj majci poslali čak i njegovu čitulju, on pretpostavlja da je i ovo njihovo maslo. U tom pismu su, između ostalog, Slobi poručili: "Sve što si zaradio sa tom k*čkom zahvaljujući Luni neće imati ko da vam nasledi", a tu je bila i poruka za njegovu majku: "Želim joj da to malo što joj je ostalo od života provede na groblju i žali balvana i prevaranta što ga je rodila!"

ALEKSANDRA SE VRAĆA U ZADRUGU?! Davidova majka SVE OTKRILA - Mora da POKRPI TU KAZNU, očajna je!

- Sloba je te pretnje prijavio policiji, ali nije želeo da upire prst u Lunine obožavaoce, jer postoji mogućnost da je to uradio neko ko zapravo podržava njegovu bivšu suprugu Kiju Kockar - zaključuje izvor.

A post shared by Luna Đogani (@luna_djogani) on Dec 25, 2018 at 12:45pm PST

Sloba nije bio preterano raspoložen da priča na ovu temu, ali je navode potvrdio.

SRAMNA PODVALA?! Otkrila TAJNI PLAN Aleksandre i Davida! Morala da bude DISKVALIFIKOVANA, a on...

- Ne bih da se bavim tim bolesnim mozgovima, ali ovo prevazilazi svaku meru. Sve mogu da razumem, i da me neko ne voli, i da me ne podržava, da mu se ne sviđam kao pevač, ali ne i da mi šalje na kuću razne vradžbine. Ti ljudi su zreli za psihijatriju. Prinuđen sam da u 21. veku praznim sanduče od mišijih repova, crvenih konaca i ostalih gluposti. Ja verujem u Boga, a ne u te vradžbine, ali mi ipak nije svejedno što mi to rade - rekao je Sloba za "Informer Hit".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.