SLOBA IPAK PATI ZA LUNOM? Njegova tajna izašla na videlo! Ovo je krio sve vreme!

Izvor: Svet, 29.Jul.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA IPAK PATI ZA LUNOM? Njegova tajna izašla na videlo! Ovo je krio sve vreme!

Sloba Radanović se nakon završetka Zadruge, koja mu je totalno promenila život, posvetio isključivo karijeri.
Nije želeo da ga povezuju sa bilo kojom ženom, valjda mu ih je bilo dosta u rijalitiju. Ipak, nedavno je uplovio u novu ljubavnu vezu, a svoju lepšu polovinu još uvek uspešno krije od očiju javnosti.

Kako on kaže, ponovo je zaljubljen, a na pomen Lune Đogani on izgubi strpljenje i obično da drzak i odsečan odgovor. Đoganijevoj nije čestitao pobedu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bar ne javno i sve čini kako bi se totalno oprao od veze koju je sa njom imao.
Ipak, teško da će bilo ko zaboraviti prvu sezonu Zadruge i njihovu vezu koja je započela dok je on bio u braku sa Kijom Kockar, koja je potom za njima ušla u Zadrugu, pa je nacija gledala kako muž vara ženu i to na njene oči.
Radanović sada kaže da je to iza njega i da se trudi da zaboravi. Izgleda da mu to ne polazi za rukom u potpunosti, sudeći po poslednjoj objavi na Instagramu kojom je potvrdio da ga ipak grize savest.
– Sasvim neprimetno nas uništava sve ono o čemu malo govorimo, a o čemu mnogo mislimo – pisalo je u objavi.

Da li to Slobu muči savest zbog Lune i čitave situacije iz prošlosti? Prosudite sami.
Podsećamo i da je njemu pre nekoliko dana pozlilo na nastupu, navodno zbog pada šećera. Izgleda da pevača ipak mnogo toga tišti, Radanović deluje stabilno i kao da ga ništa ne dotiče, ali da li ga upravo ovo muči?
svetsvet, instagram
The post SLOBA IPAK PATI ZA LUNOM? Njegova tajna izašla na videlo! Ovo je krio sve vreme! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.