SLOBA ILI MARKO? Luno, odgovori - koga si više volela? Smeta li ovo Miljkoviću? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA ILI MARKO? Luno, odgovori - koga si više volela? Smeta li ovo Miljkoviću? (VIDEO)

Na muci.

Ljubavni parovi rijalitija "Zadruga 2" napustili su večeras na kratko imanje u Šimanovcima ne bi li otišli na snimanje emisije "Amidži šou". Gosti su bili Ana Korać i David Dragojević, Luna Đogani i Marko Miljković i Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora.

Ognjen je na muke stavio Lunu Đogani i postavio joj je pitanje da uporedi osećanja iz prve i druge sezone "Zadruge" i kaže koga je više volela.

Kako je u pitanju bila igra "Istina ili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izazov", blogerka je odbila da odgovori. Pitanje je da li to smeta Marku - jer ipak se trenutno zabavlja sa njim.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Međutim, izgleda da Marka nije mnogo potreslo Lunino izbegavanje odgovora, a ni to što su neposredno pred gostovanje on i blogerka bili u svađi i gotovo da nisu pričali. Bio je dobro raspoložen, nije bilo ni one priče o bolesti i temperaturi koje su ga, kako je rekao pre "Amidži šoua" sustigle.

Njihdvoje su čak pobedili u zanimljivoj igri koju je smislio Ognjen - da kleknu pred partnerkama i bez ruku pojedu jabuku koja im je bila okačena o stomake.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.