SLIKANO IZ DRUGOG UGLA! Ovu fotku sa NASTUPA Lune Đogani niko nije video, IZGOREO INTERNET!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKANO IZ DRUGOG UGLA! Ovu fotku sa NASTUPA Lune Đogani niko nije video, IZGOREO INTERNET!

Nema mira kad je ovo u pitanju!

Kao i svakog puta i poslednji nastup Lune Đogani je probudio veliko interesovanje kod fanova, prepričava se i komentariše na društvenim mrežama. Naime, ona je nasutpala u Austriji, ali ovoga puta nije bila sama već je nakon nje nastupao i pevač Mile Kitić.

 Kao što je pisalo u komentarima kod Lune na Instagramu, diskoteka je bila puna, a u prvom redu fanovi su se otimali ko će prvi da dođe do Đoganijeve.

Komentarisalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i to kako se obukla, a mnogi smatraju da svojim stilom i izborom kostima, veoma podseća na Jelenu Karleušu, zbog čega mnogi smatraju da Luna kopira divu, mada nikada nije ni skrivala da veoma ceni rad Karleuše.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 26, 2019 at 4:20pm PDT

Ipak, ono što smo primetili je slika koja je nastala na poslednjem nastupu, a koju smo pronašli na stranici Zadruga - Pink.rs. Na njoj se vidi kako Luna peva za svoje Lunatorke kako ih ona zove, ali je crvenom linijom podvučeno da se vidi da su gužvu oko bine napravile devojke koje su došle zbog Lune, a kojih je bilo nekoliko, ostali gosti su mirno čekali sa strane, a sumnja se da su oni došli zbog Kitića, a ne Đoganijeve.

NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KITI SE KITIĆEVIM PERJEM?! Jedna fotka s nastupa je rekla sve! ZBOG NJE GORI INTERNET (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 29.Okt.2019, 16:02

Kao svaki prethodni, i poslednji nastup Lune Đogani je probudio veliko interesovanje kod fanova, pa se o njemu prepričava i komentariše na društvenim mrežama. Naime, ona je nasutpala u Austriji, ali ovoga puta nije bila sama već je nakon nje nastupao i popularni folk pevač Mile Kitić. View this...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.