SLAVLJE U DOMU ZVEZDE IGRE SUDBINE! Glumica podelila radosne vesti - čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2021, 23:31

SLAVLJE U DOMU ZVEZDE IGRE SUDBINE! Glumica podelila radosne vesti - čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Veselo!

Glumica Iva Štrljić, koja se proslavila ulogom Dijane Erski u seriji Igra sudbine, a pre par dana je proslavila 44. rođendan.

Iva je radosne vesti podelila na društvenim mrežama, a čestitke su počele da pristižu sa svih strana.

Објава коју дели Iva Štrljić (@ivastrljicofficial)

- Moje rođendansko jutro! Mojih 44! Temperament, uzbuđenje, energija, osmeh, polet, volja, snaga, biti detinjast uprkos svemu, biti pomalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i navian ponekad pa šta, biti otvoren za razgovor, uvek prema svima ljubazan i imati mere neprestano u svemu i sa svima, nositi dostojanstvo cvrsto sa sobom kao amajliju koja te štiti, reći kad ti je važno i stalo, ne libiti se da pokažeš, ostaviti utisak, ostaviti uspomenu, pamtiti uvek ono najlepše iz svakog susreta i poznanstva jer oni koji lepo pamte oni se i prolepšavaju, biti brižan i nežan, istrajan i vredan, ne odustati, ne posustati...volim ove moje saveznike i trudim se da ih svuda vodim sa sobom...a sada želja...e želje su tajne...želje su uvek tajne...i što ih više čuvate kao tajne to veće porastu. Srećan mi rođendan! - napisala je glumica na pomenutoj društvenoj mreži nakon čega su počele da joj pristižu čestitke:

- Sve najbolje Iv - napisala je voditeljka Marija Egelja.

- Srećan rodjendan sa željom da ih proslaviš što više u životu draga Iva - napisao je pevač Željko Samardžić.

- Srećan rođendan ljubim te - poželela joj je voditeljka Kristina Radenković, a ovo su samo neke od mnogobrojnih čestitki koje je lepa glumica dobila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.